Ένα αντίο στο μουσικοσυνθέτη Βαγγέλη Σίμο

simos 300Ένα αντίο στο μουσικοσυνθέτη Βαγγέλη Σίμο.

Ποτέ δεν πίστευα ότι θα γινόταν τόσο σύντομα και ξαφνικά. Έφυγες, λοιπόν για το μεγάλο ταξίδι, αιφνιδιάζοντάς μας για μία ακόμη φορά. Σαν κεραυνός με χτύπησαν  τα λόγια του Κωνσταντίνου το πρωί: «Ο Βαγγέλης έφυγε». Δύσκολο να το πιστέψω, να το δεχτώ και να το καταλάβω.


Θα μου λείψουν οι ατέλειωτες συζητήσεις και οι βόλτες μας στο κέντρο της πόλης, το καυστικό και ιδιότροπο χιούμορ σου, η άμεση και έξυπνη ματιά της ζωής που είχες!
simos zampetas 300Η ιντερνετική σου καλημέρα μάς είχε γίνει πλέον απαραίτητη, πολύ περισσότερο επειδή συνοδευόταν με τα υπέροχα τραγούδια σου! Ήξερες ότι το «Πουλί θαλασσινό», η «Μάνα» και βεβαίως το «Αμοργιανό» ήταν τα αγαπημένα μου και μού τα αφιέρωνες συχνά. Το αλάνθαστο ένστικτό σου πόσες φορές δεν  είχε αφήσει άφωνους όλους εμάς, που σε χαζεύαμε!
« Για ακούστε αυτό το τραγούδι», έλεγες στον Άρη, στη Νατάσσα. σ’ εμένα … «Πώς θα το χαρακτηρίζατε;». Αγαπημένη σου συνήθεια, να μας βάζεις να ακούμε τα τραγούδια σου, ερμηνευμένα από εσένα, πριν μπεις στο στούντιο να ηχογραφήσεις με τους αγαπημένους σου ερμηνευτές.  Η Ελένη, η Πίτσα, η Μαρία, η Εύα, η Σούλα, ο Βασίλης και όλοι οι θαλασσινοί σου φίλοι, ο Βαγγέλης, η Ελένη, η Μαρία…. Πόσο τους αγάπησες και πόσο σε αγάπησαν, Θεέ μου!
Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο! Σε ευχαριστώ για όλα όσα έχεις κάνει και ξέρεις ότι είναι τόσα πολλά… Όλοι οι φίλοι σου θα είμαστε μαζί σου αύριο, όχι για να σε αποχαιρετήσουμε, τα σιχαινόσουν τα βαρύγδουπα και μας έμαθες να τα σιχαινόμαστε κι εμείς, αλλά για να σου δηλώσουμε ότι θα είσαι «Πάντα εδώ», όπως λέει και ο τελευταίος σου προφητικός δίσκος.
Καλό ταξίδι, Βαγγέλη μου…

H νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί αύριο Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου, στο Κοιμητήριο Δάφνης, στις 4 η ώρα το απόγευμα.

11/2014 Μίνα Μαύρου

Διαβάστε περισσότερα για τον Βαγγέλη Σίμο στην επίσημη ιστοσελίδα του.

Share

Radio GreekSound Live

radio 200
Δεύτερο Πρόγραμμα

 

Facebook

Twitter

Ελληνική Μουσική και Όργανα

Νταούλι

Νταούλι

Ελληνικά λαϊκά μουσικά όργανα Μεμβρανόφωνα Νταούλι Γνωστό ήδη από τους...

Δελτία ενημέρωσης

Εγγραφείτε στην λίστα ενημέρωσης στην ιστοσελίδα www.mousikorama.gr μείνετε ενημερώμενοι για τα μουσικά νέα, συνεντεύξεις και μουσικά άρθρα.

Radio Greek Sound Live

Radio Greek Sound Νέα