Φρούτα του δάσους - Μουσικό συγκρότημα

mousikorama frouta tou dasous 005Πόλυς Αβουζουκλίδης (Ζουκ) και ο Γιώργος Καρακούλιας σκέφτονται την δημιουργία ενός group,το οποίο τελικά προκύπτει το 2001 με το όνομα Φρούτα Του Δάσους.Μαζί τους ειναι ο Πάνος Μανδατζής(μπάσο) και ο Κώστας Παναγιωτίδης(τύμπανα).
Εκείνη την εποχή το group απέδειξε οτι ζούσε μια παρορμιτική ονείρωξη με αποτέλεσμα ολη αυτή η ροκ εν ρολ τρέλα να έχει ημερομηνία λήξης και το 2003 ηρθε η διάλυση. Το 2007 ο Πόλυς Α. αποφασίζει να φτιάξει ξανά το συγκρότημα,με πιο συνειδητοποιημένα βήματα αυτή τη φορά. Στη δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης ο Γιώργος Κ. μετατρέπει ενα υπόγειο σε homestudio(BOLT HOLE STUDIO) και εκει δουλεύουν τα τραγούδια του Πόλυ. Στην πορεία ήρθαν ο Μήτσος Κασαπίδης στο μπάσο, ο Γιώργος Κουκουβίνος στα τύμπανα και ο Λευτέρης Στεφάνου στα πλήκτρα.Το 2008 βγάζουν το πρώτο τους demo και αρχίζουν τις live εμφανίσεις τους σε μικρά φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης.Το 2009 ο Μήτσος Κασαπίδης αναλαμβάνει χρέη ηχολήπτη στο group και τη θέση του μπασίστα παίρνει ο Γιάννης Τσελίκας. Ακολουθούν συναυλίες,απο τις οποίες ξεχωρίζουν αυτές στο πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης,στο CLUB RODEO( Αθήνα) και στο Τ.Ε.Ι Σερρών.Το καλοκαίρι του 2009 ανοίγουν τη συναυλία του Παύλου Παυλίδη στο DRAMAICA FESTIVAL(Δραμα). Τον Οκτώβριο του 2009 ο Λευτέρης Σ. αποχωρεί λογω σπουδών καθώς το συγκρότημα ηχογραφεί το υλικό της πρώτης του δισκογραφικής δουλειάς στο στουντιο UNDERGROUND με ηχολήπτη τον μουσικό παραγωγό Σωτήρη Νούκα. Ο δίσκος κυκλοφορεί 1 Δεκεμβρίου 2010 σε δική τους ανεξάρτητη παραγωγή.
mousikorama frouta tou dasoΤα φρούτα του δάσους
Κυκλοφορεί ο πρώτος τους δίσκος
Μαζί με τον καινούργιο χρόνο έρχονται και καινούργιες μπάντες, μια από αυτές είναι τα Φρούτα του δάσους. Για την στιγμή και μόνο  τιτλοφορείτε το ντεμπούτο  τους άλμπουμ που αποτελείται από δέκα τραγούδια σε στίχους και μουσική του Πολύ Ζουκ .Ο δίσκος εκπέμπει μια χαρμολύπη όχι μόνο στον ήχο του συγκροτήματος άλλα και στο αξιόλογο artwork που έχει μέσα το cdακι. Από την μια κυριαρχούν έντονα οι ποπ μελωδίες και από την άλλη  πηγαίνουν σε ποιο ατμοσφαιρικά μονοπάτια, ο στίχος σε πολλές  στιγμές  του δίσκου είναι πολλή όμορφος και σε άλλες αρκετά λιτός. Να σημειωθεί επίσης πως την παραγωγή του δίσκου την έχουν αναλάβει οι ίδιοι , κυκλοφορεί από ανεξάρτητη εταιρία και διανομή από το μουσικό ταχυδρομείο. Για κάποιους θα είναι έκπληξη αυτός ο δίσκος και για κάποιους άλλους απλά αδιάφορος, το σίγουρο είναι πως τέτοιες δουλείες αξίζουν να ακουστούν σε πολλά αυτιά.
·         Πόλυς  Αβουζουκλίδης :Φωνή/κιθάρα
·         Γιώργος Καρακούλιας:Κιθάρα
·         Γιάννης Τσελίκας:Μπάσο
·         Γιώργος Κουκουβίνος: Τύμπανα
·         Βασίλης  Ιορδανίδης:Πλήκτρα

Share

Radio GreekSound Live

radio 200
Δεύτερο Πρόγραμμα

 

Facebook

Twitter

Ελληνική Μουσική και Όργανα

Νταούλι

Νταούλι

Ελληνικά λαϊκά μουσικά όργανα Μεμβρανόφωνα Νταούλι Γνωστό ήδη από τους...

Δελτία ενημέρωσης

Εγγραφείτε στην λίστα ενημέρωσης στην ιστοσελίδα www.mousikorama.gr μείνετε ενημερώμενοι για τα μουσικά νέα, συνεντεύξεις και μουσικά άρθρα.

Radio Greek Sound Live

Radio Greek Sound Νέα