Τhe Beatles Live Tribute Band - Μουσικό συγκρότημα

The Beatles Live Tribute BandΤο συγκρότημα Τhe Beatles Live Tribute Band δημιουργήθηκε τον Νοέμβριο του 2002 με σκοπό να παρουσιάσει ένα χρόνο αργότερα ένα μουσικό αφιέρωμα στη δημοφιλέστερη μουσική μπάντα όλων των εποχών το οποίο και παρουσίασε στο House of Art ατού Ψυρρή από τον Νοέμβριο του 2003 μέχρι και τον Μάιο του 2004, αποσπώντας κριτικές υψηλού επιπέδου από τον Αθηναϊκό τύπο.

 


The Beatles Live Tribute BandΣτα πλαίσια των Ολυμπιακών αγώνων παρουσίασαν μέρος του αφιερώματος THE BEATLES LIVE 1964-2004 δίνοντας παραστάσεις σε κεντρικά μέρη της Αθήνας.

Το καλοκαίρι του 2004 τους έγινε πρόσκληση για να παρουσιασθούν σε
τριήμερο φεστιβάλ στο Cleveland των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Το Σεπτέμβριο του 2004 κυκλοφόρησε από την δισκογραφική εταιρία Legend το cd του συγκροτήματος από τις ζωντανές εμφανίσεις του χειμώνα, με τίτλο WE LOVE THE BEATLES.

Από τον Δεκέμβριο του 2004 μέχρι τον Ιανουάριο του 2005 εμφανίστηκαν στο Οξυγόνο Live Club στην Αθήνα.

Στις 30 Ιανουαρίου (2005) εμφανίστηκαν στο Club 22 σε happening bazaar που διοργάνωσε για τα δέκα χρόνια λειτουργίας του το Radio Gold.

Στις 8 Μάιου (2005) με δύο εμφανίσεις (πρωί και βράδυ) παρουσίασαν ένα μουσικοθεατρικό υπερθέαμα σε συνδυασμό με multimedia show με τίτλο Η ιστορία των Beatles σε σκηνοθεσία Δ.Δακτυλά και κείμενα Δ.Μαραγκόπουλου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στην αίθουσα Φίλων της Μουσικής.

Στις 27,28,29 και 30 Μάιου 2005 έδωσαν τρεις παραστάσεις στο Louisville Kentucky των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής με το όνομα The Greek Beats.

Τον Αύγουστο του ιδίου έτους προσκλήθηκαν να παρουσιάσουν το αφιέρωμα τους στην γενέτειρα των Beatles το Liverpool.


Από τις 21 Νοεμβρίου του 2005 μέχρι τις 21 Ιανουαρίου 2006 εμφανίστηκαν στο Ζυγό στην Πλάκα.

Στις 25,26,27,28 Μάιου 2006 έδωσαν ξανά συναυλίες στην Αμερική με το όνομα The Greek Beats.

Κατά την παραμονή τους στις ΗΠΑ, προσκλήθηκαν να παρουσιαστούν στο Cavern Club, μέρος στο οποίο είχαν ξεκινήσει τις ζωντανές τους εμφανίσεις οι Beatles.

Το 2007 και 2008 λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων πάγωσαν τις εμφανίσεις τους.

Τον Ιούνιο του 2009 εμφανίστηκαν στην αγγλική πρεσβεία, για τον εορτασμό των γενεθλίων της βασίλισας της Αγγλίας.

Τον περασμένο χειμώνα παρουσίασαν ζωντανά ολόκληρο το ABBEY ROAD, για τον εορτασμό των 40 χρόνων απο τη τελευταία δισκογραφική δουλειά των σκαθαριών στο Κύτταρο Live.
Share

Radio GreekSound Live

radio 200
Δεύτερο Πρόγραμμα

 

Facebook

Twitter

Ελληνική Μουσική και Όργανα

Νταούλι

Νταούλι

Ελληνικά λαϊκά μουσικά όργανα Μεμβρανόφωνα Νταούλι Γνωστό ήδη από τους...

Δελτία ενημέρωσης

Εγγραφείτε στην λίστα ενημέρωσης στην ιστοσελίδα www.mousikorama.gr μείνετε ενημερώμενοι για τα μουσικά νέα, συνεντεύξεις και μουσικά άρθρα.

Radio Greek Sound Live

Radio Greek Sound Νέα