Κώστας Λεμονίδης «Εμμανουηλίδου 13»

lemonidis 13Κώστας Λεμονίδης «Εμμανουηλίδου 13»

Πιστός στο ραντεβού του ο Κώστας Λεμονίδης μετά την ψηφιακή κυκλοφορία του κομματιού «Το τραγούδι της βροχής», το οποίο αποτέλεσε τον προάγγελο της καινούριας του δισκογραφικής δουλειάς, κυκλοφορεί αυτές τις μέρες το τρίτο του προσωπικό  cd, με τίτλο «Εμμανουηλίδου 13».

Ο δίσκος χαρακτηρίζεται από ένα μείγμα δυναμικής και μελωδικής ροκ μουσικής, με ατμοσφαιρικές πινελιές που δίνουν οι ευαίσθητες μπαλάντες του cd. Οι κιθάρες του Κώστα Λεμονίδη κρατούν τον πρωταγωνιστικό ρόλο στις συνθέσεις του και το άμεσο και ήρεμο στυλ του τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ερμηνεία του.

Το cd αποτελείται από 10 κομμάτια, όπου εκτός από τον Κώστα Λεμονίδη που υπογράφει  τη μουσική και τους στίχους στα περισσότερα από αυτά, συμμετέχουν δημιουργικά ο Τάσος Μεταξάς, η Χριστίνα Καλογεροπούλου, η Αγνή Παλάτζα και η Δήμητρα Μαστορίδου, η οποία έχει γράψει τους στίχους στο κομμάτι «Βάζω Μπρος».

Επίσης, συμμετέχουν οι εξαιρετικοί μουσικοί Περικλής Χατζής στο μπάσο, η Τατιάνα Θεολόγου στο τσέλο, ο Γιώργος Γκόγκας στα πλήκτρα και στον προγραμματισμό, η Μαρία Παπαρδάκη στο πιάνο, στα πλήκτρα αλλά και στα φωνητικά μαζί με την Τίνα Κάρλε και τη Δέσποινα Κατσούλη.

Το ομότιτλο κομμάτι του cd «Εμμανουηλίδου 13» είναι ορχηστρικό και ... προσωπική υπόθεση του Κώστα Λεμονίδη ...!

 

lemonidis 13

 

Share

Radio GreekSound Live

radio 200
Δεύτερο Πρόγραμμα

 

Facebook

Twitter

Ελληνική Μουσική και Όργανα

Νταούλι

Νταούλι

Ελληνικά λαϊκά μουσικά όργανα Μεμβρανόφωνα Νταούλι Γνωστό ήδη από τους...

Δελτία ενημέρωσης

Εγγραφείτε στην λίστα ενημέρωσης στην ιστοσελίδα www.mousikorama.gr μείνετε ενημερώμενοι για τα μουσικά νέα, συνεντεύξεις και μουσικά άρθρα.

Radio Greek Sound Live

Radio Greek Sound Νέα