21 Οκτωβρίου Halfnote Τηγανούρια Ζωή

tiganouria half"INNER SOUND"

HALF NOTE JAZZ CLUB
Τρίτη 21 Οκτωβρίου, ώρα 21:30
Η Ζωή Τηγανούρια μας παρουσιάζει το απόσταγμα των εμπειριών της από την πολυετή πορεία της ως σολίστ του ακορντεόν αλλά και ως μουσικοσυνθέτις, σε μία μουσική παράσταση για ανθρώπους με γούστο και ποιότητα.

Ο προσωπικός της ήχος, που συνδυάζει Παραδοσιακά και λαϊκά ακούσματα με Τango και Latin τεχνοτροπίες, έχει γίνει πλέον αναγνωρίσιμος στο εξωτερικό αλλά και στην εγχώρια μουσική σκηνή.

Πολλοί νέοι ακορντεονίστες ακολουθούν τα βήματά της, τόσο μελετώντας το ιδιαίτερο παίξιμο της, όσο και τη σκηνική της παρουσία, αφού είναι η πρώτη σολίστ του ακορντεόν που παραμέρισε το κάθισμα και "πήρε στις πλάτες της" ολόκληρη την ορχήστρα, οδηγώντας μουσικούς, χορευτές και ακροατές σε ονειρικά μουσικά μονοπάτια.

Το ρεπερτόριο της παράστασης περιλαμβάνει πολλά διαφορετικά είδη μουσικής, από προσωπικές ορχηστρικές συνθέσεις μέχρι διασκευές μεγάλων συνθετών, αλλά και άρωμα από την Παράδοση της Ελλάδος.

Όλα, μέσα από το πρίσμα μιας αέναης εσωτερικής αναζήτησης, που κάθε καλλιτέχνης οφείλει στον εαυτό του και στο κοινό του…

"Εσώτερος Ήχος", λοιπόν, από τη Ζωή Τηγανούρια, το Zoe's Quintet και την Σχολή χορού "Χοροακτίς" Κωστάκη-Μαυροειδή, στο Half Note Jazz Club, την Τρίτη 21 Οκτωβρίου στις 9:00μ.μ..

Μία παράσταση-κατάθεση ψυχής, από μία καλλιτέχνη που πλημμυρίζει το κοινό της με πρωτόγνωρα ανωδικά συναισθήματα.

Εξάλλου, όπως δηλώνει και η ίδια:

“Η Μουσική είναι ένα Σύμπαν γεμάτο από αισθήσεις…”

Share

Προτάσεις για την έξοδό σας απο το "Μουσικόραμα"

Radio GreekSound Live

radio 200
Δεύτερο Πρόγραμμα

 

Facebook

Twitter

Ελληνική Μουσική και Όργανα

Νταούλι

Νταούλι

Ελληνικά λαϊκά μουσικά όργανα Μεμβρανόφωνα Νταούλι Γνωστό ήδη από τους...

Δελτία ενημέρωσης

Εγγραφείτε στην λίστα ενημέρωσης στην ιστοσελίδα www.mousikorama.gr μείνετε ενημερώμενοι για τα μουσικά νέα, συνεντεύξεις και μουσικά άρθρα.

Radio Greek Sound Live

Radio Greek Sound Νέα